Aannemersbedrijf Andre Groot


Ik ben André Groot.

Als 17 jarige jongen ben ik gestart in de bouw als metselaar/timmerman.

In de avonduren heb ik mijn aannemerspapieren behaald en in 1993 ben ik mijn eigen aannemersbedrijf gestart.

De kracht van Aannemersbedrijf André Groot is dat alle voorkomende werkzaamheden door mijzelf worden uitgevoerd.
Van sloopwerkzaamheden tot de oplevering van het project
Al 26 jaar "Groot in klein werk!"

Elektra-, installatie- en schilderwerkzaamheden besteed ik uit aan erkende bedrijven waar ik een zeer goede samenwerking mee heb opgebouwd.

Referenties:
 
Het werk geleverd door André is dik in orde. De prijs kwaliteitverhouding is goed en het werk wordt voortvarend, vakkundig en stressloos uitgevoerd binnen het daarvoor gestelde tijdbestek.
André heeft nu twee verbouwingen bij ons mogen doen, waarover we zeer tevreden zijn. Een aanrader!
 
-----------------------------------

Wij hebben dit bedrijf als zeer prettig ervaren. Het bedrijf is van alle markten thuis, waardoor je niet overspoeld wordt door andere bedrijven.
Ze hebben bij onze verbouwing vele werkzaamheden zelf verricht. Van metselen, stucen, tegelzetten, badkamer aanleg, keuken plaatsen, smeervloer tot zelfs lampjes ophangen.
Wij vonden het erg prettig dat hij met ons meedacht.
André heeft veel kennis van de nieuwe trends op de markt en de daarbij behorende producten

-------------------------

André heeft bij mij de gehele woonkamer verbouwd inclusief het plaatsen van een stalen balk, de wanden en het plafond gestuukt en de kozijnen en deuren geplaatst. Hij gaat netjes en nauwkeurig te werk, en levert vakkundig werk af. André denkt mee in je wensen en komt met verrassende ideeën en oplossingen. Absoluut een vakman die ik van harte kan aanbevelen!

---------------

Na de aankoop van ons nieuwbouwhuis heeft Andre zo’n beetje het hele huis naar onze smaak gemaakt. Alles is netjes afgewerkt, o.a. de badkamer, WC, plafonds, wanden en (tegel)vloer beneden. Wat wij als erg prettig hebben ervaren is dat Andre met je meedenkt. Als wij een idee hadden dan had Andre wel een voorstel om het op de beste manier op te pakken. Ook is Andre van meerdere markten thuis, je hebt dus niet voor elke klus een ander mannetje in je huis rondlopen.